Yeni sohbet ortamı

Yeni sohbet ortamı olan sohbetim sen ile herkese merhaba.
Ben sabah bir arama yaptım google amcada. Dedim ki kaç tane sohbet sitesi var?
Fakat bir sonuç göremedim. Bir çok arkadaşlık sitesi çıktı. Sıra sıra dizilmiş saymam mı gerek acaba ama sayılır mı sizce?
Elbette bende saymadım, fakat adını hiç duymadığım bir çok sohbet ortamı gördüm.

Yeni sohbet ortamı

İlk muhabbet girişimi gerçekten önemlidir. Bazen selam, bazen merhaba, bazen başka kelimelerle başlar.
Sonra sohbet sohbeti açar. Gelsin çaylar, kahveler…
Zamanın nasıl akıp gittiğini fark bile edemezsiniz. Yeni diye gördüğünüz her yerde her zaman karşılama beklemeyin. Bazen bomboş olabilir size hoş geldin diyen bir nick bile olmaya bilir. Bir çok mekan mevcut malum bu şekilde olabilen.  Bunun yanı sırada girdiğiniz zaman hoş geldin diyen tek kişi olsada bağlana bilirsin o yeni sohbet ortamına.
Karşılama çok önemli o yüzden. Mesela siz düşünün sizi bulunduğunuz alana bağlayan şey nedir?
Neden başka bir mekan değilde bu sohbet ortamı?

Yeni Sohbet Ortamı
Yeni Sohbet Ortamı

İlk sohbet kurulumu

İlk sohbet sitesi kurulumu 1988 yılındada Finlandialı biri tarafından yazılmış. Biz beşikte sallanırken adamlar chat chut yapıyormuş.
İlk sohbet öyle başlamış.  Sene olmuş 2021 hâlâ insanlar bedava chat yapma derdinde.

Hatta şimdilerde insanlar daha fazla sohbetim diyerek sahipleniyor. Fakat benim irc başlama zamanımda bile bu kadar kirlenmemişti insanlarda sosyal chat ortamları içinde.

Tahmin ediyorum ki 2000li yıllarda dahada güzeldir. Ben 2004 yılları içindeydi irc’e başladığım.

Lakin şimdilerde en temiz dediğimiz insan bile sanalın pisliğine batmış durum da. Ben bazen espri yapıyorum bana aşk lazım ama taze kan lazım diye. 🙂

Hayat güzellikleriyle yaşanır hal alıyor. O yüzden anın tadını çıkarmaya bakın. Tüm güzellikleri bir arada size veren yaradan. Bir yandan aldığını emin olun bir yerden illa ki veriyor.

Şu hayatta kimi insanlar varlığını teminat gösterip evladının hayatına adıyor. Kimi insanlarda doğurup sokağa atıyor. Adalet mi? Yaradanda elbet var. Ama hayat tokat atarken bir hayli acımasız unutmayın.

Sizlerin acısını belki unutturamayız. Lakin belki ortak olabiliriz. Sizlerde derdinizi bizimle paylaşmak isterseniz biz www.sohbetimsen.net adresindeyiz. Sizleride bekleriz…

 

Yorumlar

  1. İnsan hayatı dolu dolu yaşamalı hayatın tadını çıkarmalı EMEĞİNİZE sağlık çok iyi olmuş

  2. Acımasız olan hayat değil bence acımasız olan insanlar tabi sohbet ortamınız mükemmel arkadaşlıklar samimi candan bende anın tadını çıkarıyorum müzik harika teşekkürler

  3. Dini konulardan güncel olaylara kadar birçok başlıkta insanlarla kaliteli muhabbet yapabiliyorum.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir